Nyhedsbrev fra formanden – februar og marts 2019

25. februar 2019

Priser

Indstillinger til årets idrætsleder 2018 i Rudersdal – samt til nye Idrætsrådets initiativpris er forlænget til torsdag den 28. februar.

Er din idrætsleder Rudersdals bedste?
Rudersdal Idrætsråd udpeger en idrætsleder til prisen som årets idrætsleder 2018. Vi kender selvsagt slet ikke alle de frivillige ledere i foreningerne i Rudersdal kommune, og derfor har vi behov for din hjælp.Synes du, at I har en leder i jeres forening, som fortjener anerkendelse for en stor frivillig indsats, så send en begrundelse og dermed en indstilling til Rudersdal Idrætsråd v/formand Lars Engelberth, Lindebakken 22 – 3460 Birkerød – eller gerne en mail på formandri@gmail.com

IdrætsinitiativprisenI  I samarbejde med Rudersdal Avis, ønsker Rudersdal Idrætsråd at uddele en årlig Idrætsinitiativpris på kr. 5.000,- Prisen uddeles til en forening eller en person, som har taget et særligt idrætsinitiativ, som enten har hjulpet foreningen eller har hjulpet idrætslivet i Rudersdal kommune. Prisen kan uddeles til en forening, men kan også uddeles til en enkeltperson. Der behøver ikke at være sammenhæng mellem idrætspræstationen og initiativet – det er således en pris som understøtter enhver udviklende aktivitet i idrætsforeningerne. Initiativet må gerne tjene til inspiration for andre idrætsforeninger.

Som eksempler på idrætsinitiativer kan nævnes:
Foreninger, udøvere, trænere eller forældregrupper, som har gjort noget særligt for at
…..skaffe flere egne instruktører/trænere, dommere
…..få flere udøvere eller mindske frafaldet indenfor idrætten
…..forbedre sociale fællesskaber indenfor idrætten
…..øge opmærksomheden på idrætten
…..få flere tilskuere til idrætten
…..fremkommet med gode ideer på det organisatoriske område

Prisen overrækkes i forbindelse med Rudersdal Idrætsråds årlige repræsentantskabsmøde den 26. marts 2019.

Repræsentantskabsmøde

Der indkaldes til Rudersdal Idrætsråds årlige repræsentantskabsmøde som afholdes – tirsdag den 26. marts kl. 19:00 i Glassalen i Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej – jævnfør Rudersdal Idrætsråds vedtægter. Se under nyheder.

Modtagere af nyhedsbrev

Nærværende nyhedsbrev er sendt til de formænd og kassererer som vi har mailadresser på. Vi håber at alle medlemsforeninger indberetter eventuelle ændringer på disse personer – såfremt det sker – på de generalforsamlinger som afholdes i denne periode.

Ny webside

Rudersdal Idrætsråd har netop lanceret en hel ny webside – med masser af nye tiltag – gå ind og se den nye side på www.rudersdal-idraet.dk – vi håber at I som medlemsforeninger vil linke til vores side fra jeres egne sider.

Prøv også at tjekke Rudersdal Idrætsråds side på Facebook – her deler vi stort og småt fra den lokale og nationale idræt og meget gerne nyheder fra medlemsforeningerne. Så skynd dig ind og ”like” vores FB-side…..

Der virker som om at vinteren er forbi og foråret kommer os i møde…. Det kan stadig ændre sig – men det kribler selvfølgelig for alle de medlemsforeninger som har aktiviteter udenfor… så vi håber, at I alle får nogle gode sæsoner med gode resultater og fine oplevelser.

Lars Engelberth

Formand – Rudersdal Idrætsråd

Færdigheder

Indsendt den

februar 25, 2019