Årets initiativpris

Det var tre meget glade og spændte finalister, som mødte op til det årlige repræsentantskabsmøde i Rudersdal Idrætsråd i denne uge.Jeanett Debb fra Skodsborg Skovfitness – Peter Kelsall fra ”Rytterne” og Maria Montana fra FodboldMotion Rudersdal var alle stolte over at være indstillet – og betragtede det som et kæmpe skulderklap for deres idrætsinitiativ.Idrætsinitiativprisen uddeles årligt i et samarbejde mellem Rudersdal Idrætsråd og Rudersdal Avis – og gives til initiativer taget indenfor idrætsområdet. Det kan være en forbedring af forhold i idrætsforeninger, nye idrætsinitiativer i nye omgivelser – mulighederne er mange.
Det var kendetegnende for årets tre finalister, at alle aktiviteter primært dyrkes udenfor ifølge Idrætsrådets formand Lars Engelberth.

”En ny rapport fra Dansk Idræts Forbund viser, at mange nye idrætsgrene foregår i naturen og det er danskerne vilde med. Det ses også hos årets tre finalister – hvor der dyrkes fitness i skoven – cykles på landevejene og spilles fodbold på græs”, konstaterede Lars Engelberth.

I afgørelsens time – fik repræsentanter for hver af de tre initiativer nogle minutter til at redegøre for deres aktivitet inden den endelige vinder blev afsløret.

Det blev den nystiftede cykelklub ”Rytterne”, som løb med årets pris på kr. 5.000,- og Peter Kelsall som repræsenterede rytterne var umådelig stolt over at modtage prisen på foreningens vegne.

Færdigheder

Indsendt den

april 4, 2019