Idrætsinitiativprisen 2020-2021

Rudersdal Idrætsråd initiativpris gik til Paula fra Vedbæk Beach Volley/Vedbæk Sejlklub.

I indstillingen lyder det: “Ingen kan skabe noget alene, det kræver ildsjæl, overskud, samarbejdsevner og energi at etablere nye initiativer eller nye foreninger. Paula har ikke været alene, men har kastet sig frygtløst ind i projektet om at skabe liv og glæde på Vedbæk Sydstrand. Et kæmpe drive, super humør, organisationstalent og lysten til at yde har ført til at Vedbæk Beach Volley er blevet en realitet. I regi af Vedbæk Sejlklub er Vedbæk Beach Volley vokset og vokset – også på grund af den gode sommer.

Der mødes, leges og spilles. Der samarbejdes med strandens og havnens klubber, Rudersdal Kommunes Kultur afdeling, Ung i Rudersdal, Kystdirektoratet, lokale og nationale sponsorer, Dansk Volley Forbund.

Der er etableret træning flere gange om ugen med kapaciteten Geovan Santos. Der arrangeres åben hus arrangementer, mini turneringer og i august 21 afholdtes DM i Beach Volley for 40+

Der arrangeres hygge og fællesskab for klubmedlemmer, men der rækkes ud til alle.

Paula har været dynamoen i at skabe et positivt fællesskab og et unikt miljø på Vedbæk Sydstrand – det bør anerkendes og belønnes.”

Rudersdal Avis og Rudersdal idrætsråd belønner det fornemme initiativ med kr. 5.000,- som en anerkendelse af indsatsen. Billedet viser Paula fra Vedbæk Beach Volley – Steffen fra Vedbæk Sejlklub og formanden for Rudersdal Idrætsråd, Lars Engelberth

Færdigheder

Indsendt den

september 28, 2021